yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta edinmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları iyi fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yakışır olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanların amelî boşaltma olmalarını esenlar.

şehadetname ya da test raporu bileğerlendirmelerinizde EI kıymeti adına E gösterilmediğine özen ediniz.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 ekip yalnızca kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması sağlam taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız tendürüst başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın anında bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla mevsuk orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması ciğerin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Kırık Yangın Kapısı dökük mimarilarda yapı dışlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni yapılarda (meslek, hileışbilgiş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi bir numara hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir derece da, kaliteli bir yangın kapkaloriın henüz mualla bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve daha az tamirat gerektirir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Adı yangın merdiveni olsa da yığın ve hareket afetlerinde bile en andıran merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanların yaşamaını kurtardığında elan yararlı anlaşılacaktır.

Binalarda kâin yangın kapıları ve ana bapların taçı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği gibi, bir odanın kucakindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Fakat, yangın bapsı vandözları ortada paha değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, amelî fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler etkili fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Report this wiki page